Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Valokuvia

Kehitysvammaisille tarkoitetussa ammatillisessa perhekodissa Keuruulla voit elää ja asustaa turvallisesti. Himan Hilkka on monipuolisen koulutuksen saanut, sekä työssä ja elämässä kokenut osaaja eli Himan toinen vanhemmista. Veikko tuo perhekotiimme miehenmallin ja huolehtii yritysosaamisesta.

Elo ja olo perhekodissamme perustuu yhteiseen arkeen, jossa aikuisen läsnäolo on lähellä ja 24h saatavissa. Mahdolliset ongelmat ratkaistaan yhdessä ja olemme tukenasi, joten et jää yksin ongelmiesi kanssa. Kasvamme, kehitymme ja vanhenemme kaikki yhdessä. Meillä katsotaan ensin perheenjäsenen sydämeen ja sitten aletaan yhdessä miettimään arjen sujumista.

Keuruun kaupungin keskustan palvelut ovat lähellä. Harrastuksiin voit kulkea saattaen, itsenäisesti tai tarvittaessa hoidamme kuljetukset. Rentoutumisen ja jopa unikaverin saat rakastavista koiristamme ne ovat osa perhettämme. Pidämme myös matkailusta, joten avarretaan yhdessä maailmaa matkustamalla.

Ammatillisen perhekodin vaatimukset  on suunnitellut  AVI, joka määrittelee koulutuksen, kokemuksen ja osaamisen sekä seuraa tarkasti toimintaamme mm. omavalvonnan kautta.

Tervetuloa tutustumaan!  toivoo Hilkka ja Veikko 

Himan HilkkaHiman Hilkka

Himan VeikkoHiman Veikko